COMENZI SI LIVRARE

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

KRONSTADTGIFTS.ro  nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in kronstadtgifts.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

CUM COMAND?

Pentru a putea comanda este necesara autentificarea. Crearea unui cont pe kronstadtgifts.ro este necesara pentru a ne asigura ca vindem bauturi alcoolice doar persoanelor peste 18 ani, conform legii.

CREEAZA UN CONT AICI

Dupa primirea comenzii de catre Kronstadt Gifts veti fi contactat pentru confirmarea comenzii , modalitatii de plata ,  adresei de livrare si a intervalului orar in care  în care doriti sa primiti produsele comandate .

PRETUL PRODUSELOR

Preturile afisate pe site sunt in lei si contin TVA.

Kronstadt Gifts isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si /sau livrari de la anumiti clienti si / sau catre anumite adrese  

CUM PLATESC

In momentul de fata plata comenzii se poate face prin numerar sau card bancar  la livrare in Brasov sau prin ramburs  , pentru livrarile in tara.

Pentru livrari in tara , la valoarea comenzii este adaugata si taxa de transport care este calculata In functie de cantitatea si valoarea comenzii dumneavoastra.

LIVRAREA COMENZILOR

Comenzile sunt livrate de catre Kronstadt Gifts in orasul Brasov si in tara .   Veti fi contactat telefonic pentru a fi anuntati de sosirea comenzii.

LIVRAREA ÎN BRAȘOV

• Livrarea pentru comenzile care depasesc suma de 200 lei (tva inclus) este gratuita. 

• Costul transportului pentru comenzile mai mici de 200 lei (tva inclus) este de 12.00 lei ( tva inclus )

• Produsele comandate pot fi platite si ridicate personal din magazinul Kronstadt Gifts din incinta magazinului Star, N. Balcescu Nr. 6, parter in intervalul 10:00-20:00

Va rugam folositi ca si adresa de livrare, adresa la care puteti fi gasiti in intervalul 11:00 -19:30.

LIVRAREA ÎN ȚARĂ

La valoarea comenzii este adaugata si taxa de transport care este calculata In functie de cantitatea si valoarea comenzii dumneavoastra.